Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Beenhamsoep
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
beenhammetje van 500 g
▢
½
bosje
peterselie
▢
1
ui
▢
2
strengen vermicelli
▢
Zout
▢
Peper
▢
2
liter
water
Instructies
Beenham in schijfjes snijden en ongeveer 2 uur laten trekken in 2 liter kokend water en dan
in stukjes snijden.
Ui fijn hakken en mee laten trekken.
Na 1 uur de peterselie toevoegen.
Vermicelli 10 minuten mee laten koken en dan de soep op smaak brengen met zout en
peper uit de molen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met stokbrood en kruidenboter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Soep
/
Varkensvlees