Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Belado Tempeh Dan Oedang
gebakken en gekruide tempeh met garnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
grote
ui
grofgesneden
▢
4
groene lomboks
gesneden
▢
1
theelepel
laos
▢
100
gram
garnalen
▢
1
theelepel
trassi
▢
½
blik
tempeh
in blokjes
▢
2
eetlepel
olie
▢
½
eetlepel
azijn
▢
1
snufje
zout
Instructions
Fruit in de olie de ui, lomboks, trassi, laos en wat zout.
Snijd de tempeh in blokjes.
De tempeh en garnalen toevoegen aan het uimengsel.
Laten door sudderen en regelmatig omscheppen.
Op het laatst de azijn toevoegen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Eet dit gerecht bij witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vleesvervangers
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch