Verhit de margarine in een braadpan en schroei het vlees aan alle kanten dicht.
Haal het vlees uit de pan.
Bak de ui in het achtergebleven vet tot ze bruin zijn.
Leg het konijn terug in de pan en giet het bier erbij.
Snijd de tutti frutti in stukken en voeg ze toe aan het konijn.
Stoof het geheel, half afgedekt, gedurende ongeveer 60 minuten gaar.
Bereid de rode kool en aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng de saus van het konijn op smaak met zout en peper, en laat indien gewenst iets inkoken.
Knip de peterselie fijn en meng door de aardappelpuree.
Serveer het konijn met de saus, rode kool en puree.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een Belgisch bruin bier zoals Westmalle Trappist Dubbel, dat in het gerecht wordt gebruikt, vormt een uitstekende drankkeuze om te serveren bij dit konijnstoofpotje. De rijke, moutige smaken van het bier passen perfect bij de hartige en zoete smaken van het gerecht.