Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Bhaji van sperziebonen en paddestoelen
Een bhaji, bhajji, Bhajiya of bajji is een pittig tussendoortje of voorgerecht vergelijkbaar met een beignet, afkomstig uit het Indiase subcontinent, met verschillende varianten.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
300
gram
sperziebonen
▢
150
gram
champignons
▢
1
grote
ui
▢
50
gram
boter
▢
½
theelepel
geelwortelpoeder
koenjit
▢
½
theelepel
cayennepeper
▢
zout
Instructions
Maak de sperziebonen schoon en breek ze in kleine stukjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Pel en snipper de ui.
Verhit de boter in een pan en fruit de ui in ± 5 minuten bruin.
Voeg de sperziebonen en het geelwortelpoeder toe en fruit ze ± 3 minuten mee.
Voeg de champignons, de cayennepeper en het zout toe en stoof alles op zacht vuur in ± 20 minuten gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Voorgerechten
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch