Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstuk Kebab
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
biefstuk
in blokjes van 3 cm
▢
4
stuks
prei
in stukjes van 3 cm
▢
3
eetlepels
olie
▢
4
eetlepels
suiker
▢
2
eetlepels
droge sherry
▢
1
eetlepel
geraspte gember
▢
1,2
dl
Japanse sojasaus
▢
Snufje
versgemalen zwarte peper
Instructies
Steek afwisselend stukjes biefstuk en prei aan kebabstokjes.
Verhit olie in een grote braadpan en bak 2 kebabstokjes tegelijk ongeveer 2 minuten in de hete olie totdat ze aan alle kanten bruin zijn.
Giet de olie uit de pan en meng de rest van de ingrediënten.
Giet dit mengsel over het vlees en prei en kook vervolgens nog 2-3 minuten.
Neem het vlees en de prei uit de pan en laat de saus nog even sudderen totdat deze dikker wordt.
Giet de saus over het vlees en prei en garneer met partjes citroen.
Serveer deze heerlijke biefstuk kebab als smakelijk bijgerecht!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
Land van herkomst
Japan