Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstuk met bosuitjesjus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
15
g
boter
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
4
biefstukken
▢
versgemalen peper
▢
zout
▢
2
bosuitjes
in stukjes van ± 2 cm
▢
Maggi jus smaakmaker rundvlees
fles 195 ml
Instructies
Verhit de boter met de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag.
Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
Bak de biefstukken aan beide kanten bruin en naar wens vanbinnen rood of rosé.
Neem ze uit de pan en laat ze afgedekt met aluminiumfolie rusten.
Roer 2 dl heet water door het bakvet toe en voeg de bosuitjes en Maggi jus smaakmaker naar smaak toe.
Breng de jus al roerende aan de kook en geef hem bij de biefstuk.
Lekker met gekookte aardappelen en gegratineerde witlof.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees