Besprenkel de biefstukken met olijfolie en masseer dit in het vlees.
Wrijf zout en peper naar smaak op de biefstukken en laat het even intrekken.
Verwarm een grill- of koekenpan droog voor.
Bak de biefstukjes in 2 minuten per kant mooi bruin.
Neem de biefstukken uit de pan en leg ze dakpansgewijs in een ovenschaal.
Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie.
Breng ruim water aan de kook, voeg zout toe en blancheer de groenten 2-3 minuten.
Giet de groenten af en spoel ze kort af met koud water.
Verhit een wok met olijfolie en roerbak de groenten in ca.
3 minuten warm.
Verdeel de groenten over de borden.
Leg de biefstukjes erop en druppel wat jus over het gerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een luchtige aardappelpuree of knapperig brood voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Een fruitige Pinot Noir of een zachte Merlot past uitstekend bij dit gerecht.