Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstuk met Romige Mosterdsaus
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
60
g
boter of margarine
▢
2
zakken
minikrieltjes
elk 450 g
▢
2
schaaltjes
biefstuk
elk 2 stuks
▢
1
zak
gemengde sla
200 g
▢
100
g
vinaigrette sladressing
▢
1
zakje
bosui
8 stuks
▢
100
g
Dijonnaise
Instructies
Verhit in een koekenpan 30 g boter en bak de minikrieltjes volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Bestrooi ondertussen de biefstuk met zout en peper.
Meng de gemengde sla met de vinaigrette sladressing.
Verhit in een andere koekenpan de resterende boter en bak de biefstuk in ongeveer 6 minuten tot deze medium gaar is.
Snijd de helft van de bosui fijn en roer deze door de Dijonnaise.
Serveer de biefstuk met de romige mosterdsaus, de gebakken krieltjes en de gemengde sla.
Garneer met de rest van de bosui.
Geniet van deze heerlijke biefstuk met romige mosterdsaus!
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer dit gerecht met een glas rode wijn zoals een Merlot of een Cabernet Sauvignon voor een complete smaakervaring.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
Land van herkomst
Europa