Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstuk met Romige Peperaus
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
kogelbiefstukken
▢
3
eetlepels
rode wijn of 2 eetlepels cognac
▢
1
pakje
pepersaus voor vlees en pasta
à 3 cups
▢
1
gourmetgroentepakket
of 75 g champignons in plakjes, ½ rode paprika in stukjes, 1 gesnipperde rode ui
Instructies
Snijd de biefstuk in repen of blokjes en leg deze samen met de groenten uit het pakket op een schaal.
Doe de saus uit de cups in een kom en roer de rode wijn of cognac erdoor.
Zet de sauskom naast de biefstuk op een bord.
Bak een kwart van de biefstuk op een hete grillplaat tot deze rondom bruin is.
Schep een beetje saus in een pan en leg de gebakken biefstuk erin.
Plaats de pan op een schoon deel van de grillplaat en laat de biefstuk verder garen in de saus tot deze rosé is.
Schep af en toe om.
Bak tegelijkertijd een kwart van de groentemix (ui, paprika en champignons) gaar op de grillplaat, regelmatig omscheppen met 2 houten spatels.
Schep de groenten op een bord en schenk de biefstuk met saus erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een rode wijn zoals een Merlot of Cabernet Sauvignon past goed bij de smaken van dit gerecht. Als je liever wit drinkt, probeer dan een Chardonnay.
Voedingswaarden
Calories:
340
kcal
|
koolhydraten:
8
g
|
Protein:
28
g
|
Vet:
18
g
|
Zout:
1.2
g
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
Land van herkomst
Frankrijk
/
Fusion
/
Internationaal
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Koemelk allergie
/
Lactosevrij
/
Suikervrij