1 theelepel olijfolie en masseer de olie in het vlees.
Wrijf daarna wat zout en peper na smaak op de biefstukken en laat het even intrekken.
Verwarm een grill- of koekenpan droog voor.
Leg de biefstukjes erin en bak of rooster ze aan beide kanten mooi bruin in 2 minuten per kant.
Neem ze uit de pan en leg ze dakpansgewijs in een ovenschaal.
Dek die af met aluminiumfolie.
Breng ruim water aan de kook.
Voeg zout toe en blancheer de groenten 2-3 minuten.
Afgieten en met koud water even afspoelen.
Verhit een wok droog voor.
Schenk hier olijfolie in en roerbak de groenten snel warm in ca.
3 minuten.
Verdeel de groenten op de borden, leg hier het biefstukje op en druppel er wat jus over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer de biefstuk met een frisse salade of aardappelpuree voor een complete maaltijd.Wijnadvies: Deze biefstuk past goed bij een volle rode wijn zoals een Cabernet Sauvignon of Merlot.