Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstukjes met champignons en rode wijn
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenspullen
Wok
Ingrediënten
▢
1
pak
aardappelpuree
550 g
▢
1
pak
kogelbiefstuk Toscane
met pestoboter 2 stuks
▢
2
schaaltjes
champignon-uimix
` 120 g
▢
½
dl
rode wijn
▢
100
g
zwarte olijven zonder pit
Instructies
Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen.
Intussen in wok 1 bakje pestoboter verwarmen en champignon-uimix al omscheppend in ca. 3 minuten bruinbakken.
Wijn toevoegen en het mengsel warm houden.
In koekenpan andere bakje pestoboter verhitten.
Op hoog vuur biefstukjes in ca. 4 minuten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren.
Olijven fijnhakken en door puree mengen.
Puree op borden scheppen.
Biefstukjes en champignonmengsel erop leggen.
Voedingswaarden
Calories:
555
kcal
|
koolhydraten:
37
g
|
Protein:
33
g
|
Vet:
29
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
Land van herkomst
Frankrijk
Jaargetijde:
Snel te maken