Verhit de grillpan en bestrijk de biefstukken met 1 eetlepel olijfolie.
Grill de biefstukken 4 minuten per kant.
Laat de biefstukken 5 minuten rusten en snijd ze dan in repen.
Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit.
Meng in een kom het limoenrasp, limoensap, ketjap, suiker en de helft van de paprika.
Meng het met de rest van de olijfolie tot een dressing.
Schep de biefstukreepjes door de dressing en laat het 1½ uur intrekken.
Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Meng de mango met de veldsla en koriander.
Verdeel de salade over 4 borden en schep de biefstukreepjes er bovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer de salade met vers brood of een frisse dressing naar keuze.Wijnadvies:Een lichte, fruitige witte wijn zoals Sauvignon Blanc past goed bij deze frisse salade.