Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bietjescarpaccio
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
magnetronfolie
platte, magnetronbestendige serveerschaal
Ingrediënten
▢
2
gekookte
bietjes
schaaltje a 4 stuks
▢
4
el
roomboter
gesmolten
▢
vierseizoenenpeper
▢
Grana Pardano
of Parmezaanse kaas (stukje)
Instructies
Met scherp mes 2 bietjes in plakjes van 2 mm dik snijden.
Bietjes dakpansgewijs op platte serveerschaal rangschikken en bestrijken met 4 el gesmolten roomboter.
Schaal afdekken met magnetronfolie.
Bietjes in magnetron ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verwarmen.
Folie verwijderen en bietjes royaal bestrooien met peper en in grove krullen
geschaafde kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch