Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biggetje pangang
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
500
g
varkensvlees van de schouder of bil
▢
1
dl
plantaardige olie
▢
bakboter
▢
instant roux
bindmiddel
▢
200
g
uien
▢
1
blokjes
kippenbouillon
▢
3
eetlepel(s)
suiker
▢
1
eetlepel(s)
keukenstroop
▢
4
eetlepel(s)
ketjap
▢
sambal
Instructies
Snij de uien in ringen en bak ze in een wok met wat olie.
Haal de uien uit de wok.
Snij het varkensvlees in blokjes of reepjes en bak ze met wat boter.
Maak ½ l kippenbouillon en voeg bijsamen met de suiker, ketjap, sambal en stroop.
Laat even koken en bind met instant roux.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een droge gekookte rijst gaat prima samen met babi pangang. Als sla kiest u een mix van zuurzoet opgelegde, geraspte wortels en Chinese kool.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters