Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bloemkool met kerrie
Bloemkool kun je op veel manieren koken of stomen Wij aten zondag bloemkool met kerriepoeder in een papje van het kookvocht en maïzena
Porties:
4
Total time
1
uur
uur
45
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
flinke bloemkool
▢
Zout naar smaak
▢
Kerriepoeder
▢
1
liter
water
▢
4
vorken maïzena
▢
Klein
beetje melk
Instructies
Maak de bloemkool in roosjes
Was ze goed
Doe er 4 flinke theelepels kerriepoeder bij
Voeg zout naar smaak toe
En 1 liter water
Kook de bloemkoolroosjes beetgaar
Giet wat kookvocht af
Doe een klein beetje meik in een kopje
Doe er voldoende maizena bij todat een dik papje ontstaat
Roer dit bij de bloemkool en het kookvocht wat nog in de pan zit
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met kip of varkensvlees en gewoon gekookte aardappelen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Land van herkomst
Nederland