Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boemboe bali ikan van Jan Plasmans
Meerval filet met prei en gember
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
theelepels
gemberpoeder
▢
1
teentjes
knoflook
▢
2
theelepels
sambal oelek
▢
1
theelepels
sambal trassie
▢
1
mespunt
laos
▢
1
eetlepels
citroensap
▢
500
gram
meerval
filets
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
uien
▢
150
gram
prei
▢
1
eetlepels
ketjap
▢
1
theelepels
suiker
▢
zout
naar smaak
Instructies
Van de gember, knoflook, sambal, laos, citroensap, een kruidenpuree maken.
De vis in stukken snijden en bakken.
De ui en de prei bakken.
Kruidenpuree erdoor.
Vis er weer bij.
Ketjap, suiker en zout toevoegen en nog even stoven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Indonesië