Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerenkool met kaasschnitzel
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1¼
kg
aardappels
kruimig
▢
2
zakken
boerenkool
à 300 g
▢
zout
▢
peper
▢
100
g
cashewnoten
▢
2
schaaltjes
kaasschnitzels
à 150 g
▢
50
g
boter
of margarine
Instructions
Aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden.
Aardappels in pan doen en boerenkool erop leggen.
400 ml water en zout toevoegen en in ca. 20 minuten gaar koken.
Intussen cashewnoten grof hakken.
25 g boter in koekenpan verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten gaar bakken.
Boerenkool en aardappels afgieten en kookvocht opvangen.
Met pureestamper aardappels en boerenkool samen fijnstampen.
Rest van boter en cashewnoten toevoegen en stamppot verwarmen.
Eventueel wat kookvocht toevoegen om stamppot smeuïger te maken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Kaasschnitzels erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Noten
Land van herkomst
Nederland