Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerenkoolstamppot met roomkaas en spekjes
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
zakken
gesneden boerenkool
à 300 g
▢
½
duopakje(s)
magere spekreepjes
à ca. 250 g
▢
1
rookworst
Gelderse, 250 g
▢
½
pak
aardappel puree
à 270 g
▢
300
ml
melk
▢
1
pakje
verse roomkaas
100 g
▢
1
eetlepel(s)
mosterd
Instructies
Boerenkool in ca. 20 minuten gaarkoken.
Intussen in droge koekenpan spekreepjes op laag vuur zachtjes uitbakken.
Rookworst verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Puree met water en melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Roomkaas in blokjes snijden.
Boerenkool, roomkaas en spekblokjes door puree roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Stamppot serveren met rookworst en mosterd.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Stamppot
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland