Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bonte kipspiesen
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
kg
kip
▢
250
gram
champignons
▢
2
paprika
▢
1
grote
courgette
▢
6
ui
Voor de marinade:
▢
6
eetlepels
olie
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
eetlepels
citroensap
▢
zout
▢
peper
▢
1
volle theelepel Provençaalse kruiden
Instructions
Borstel de champignons schoon.
Maak d paprika, courgette en ui schoon en snijd ze in evengrote stukken.
Steek de groenten, de champignons en het vlees afwisselend aan 12 metalen spiesen.
Meng voor de marinade de olie met de fijngehakte knoflook, het citroensap, zout, peper en de Provençaalse kruiden.
Bestrijk de spiesen met de marinade en laat ze 2 uur marineren.
Rooster de spiesen vervolgens 5-6 minuten op de barbecue.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met groene sla en stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Gevogelte
/
Kip