Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bonte Kroatische salade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
aubergine
in kleine blokjes gesneden
▢
1
rode paprika
schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden
▢
1
groene paprika
schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden
▢
2
stengels
bleekselderij
schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden
▢
2
tomaten
ontvelde en in kleine stukjes gesneden
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
eetlepel(s)
azijn
▢
zout
▢
peper
Instructies
Kook de blokjes aubergine ± 2 minuten in een pan kokend water en laat ze goed uitlekken.
Doe de uitgelekte blokjes aubergine met de stukjes rode en groene paprika, de stukjes bleekselderij en de stukjes tomaat in een slabak.
Roer van de olijfolie met de azijn en wat zout en peper in een kommetje een sausje, schenk dit over de salade en schep alles goed dooreen.
Laat de salade ± 30 minuten op een koele plaats staan voor hij wordt geserveerd.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Kroatië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch