Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Borrelplank met geitenkaas poffertjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
cocktailprikkers
Ingrediënten
▢
1
pak
JAN poffertjes met boter en suiker
▢
150
g
zachte geitenkaas spread
▢
1
theelepel
gedroogde tijm
▢
2
eetlepel
honing
▢
5
kerstomaatjes
gehalveerd
▢
Blaadjes
basilicum
Instructies
Bereid de poffertjes volgens bereidingswijze op de verpakking.
Bestrijk elk poffertje met een dikke laag geitenkaas spread en leg ze op een bord.
Bestrooi de helft van de poffertjes met de tijm en druppel honing erover.
Leg op de rest van de poffertjes een half tomaatje, een blaadje basilicum en zet vast met een prikker.
Schik de poffertjes op een borrelplank en vul aan met stukjes rauwkost naar smaak.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Hapjes
/
Kaas
/
Pannenkoeken
Land van herkomst
Nederland