Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Borsjtsj 8
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
dl
kippebouillon
van een tablet
▢
250
gram
geschilde aardappelen in dobbelsteentjes
▢
250
gram
worteltjes in plakjes
▢
2
takjes tijm
▢
500
gram
geschilde
gekookte bietjes in dobbelsteentjes
▢
1
eetlepel
rode wijnazijn
▢
peper
zout
▢
⅛
liter
zure room
▢
grofgehakte dille
Instructies
Breng de bouillon aan de kook en voeg de aardappelen, de wortelplakjes en de tijm toe.
Kook de soep 15 minuten en voeg dan de bietjes, de azijn en peper en zout naar smaak toe.
Laat alles nog 5 minuten zachtjes koken.
Serveer de soep met zure room en bestrooi de soep met de dille.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Rusland