Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boulognebollen met roerei en ham
AllerHande oktober 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
100
g
geroosterde achterham
vleeswaren
▢
½
zakje
verse bieslook
à 25 g
▢
4
boulognebollen
afbakbrood
▢
4
eieren
▢
4
eetlepel(s)
melk
▢
zout
▢
versgemalen peper
▢
25
g
boter
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Ham in reepjes snijden.
Bieslook in stukjes knippen.
Boulognebollen op rooster leggen en in ca. 8 minuten afbakken.
In kom eieren loskloppen met melk en op smaak brengen met zout en peper.
Kapjes van warme boulognebollen snijden en broodkruim eruit plukken (kruim wordt verder niet gebruikt).
In koekenpan boter smelten.
Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend laten stollen.
Pan van vuur nemen.
Hamreepjes en bieslook door roerei mengen.
Mengsel in boulognebollen scheppen en kapje er weer op zetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Ei
/
Lunch
/
Varkensvlees