Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boulognebollen met tartaar en pesto
AllerHande maart 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rode ui
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
steak tartaartjes
▢
2
boulognebollen
àfbakbrood
▢
100
g
walnoten
gehakt
▢
1
eetlepel(s)
groene pesto
bakje à 100 g
▢
2
eetlepel(s)
yoghurtmayonaise
▢
½
zak
rocket slamelange
à 75 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Ui pellen en in ringen snijden.
In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en uiringen ca. 5 minuten zachtjes bakken.
Uiringen op bord scheppen.
In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en tartaartjes in ca. 8 minuten goudbruin en vrijwel gaar bakken.
Halverwege baktijd keren.
Laatste minuut uiringen meewarmen.
Intussen boulognebollen in ca. 9 minuten in oven afbakken.
In kom walnoten, pesto en yoghurtmayonaise mengen.
Bollen opensnijden, even laten uitwasemen en dan beleggen met sla, tartaartjes, uiringen en walnotenpestosaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensoep.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Lunch
/
Rundvlees