Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Brabantse uiensoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
worstenbroodjes
▢
pot
Maggi Basis Voor Uiensoep
▢
versgemalen peper
▢
zout
▢
1
eetlepel(s)
Marne Grove Mosterd
▢
1
zak
uienringen à 350 g
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie Traditioneel
Instructies
Verwarm de oven voor de worstenbroodjes voor (zie verpakking).
Fruit in een (soep)pan de uien in de olie tot ze lichtbruin kleuren.
Roer de mosterd door de uien.
Voeg de soepbasis toe en 1 l water toe en breng aan de kook.
Draai het vuur laag en kook de uiensoep 15 minuten op een laag vuur.
Verwarm intussen de worstenbroodjes in de voorverwarmde oven.
Breng de soep op smaak met peper en zout en serveer met de worstenbroodjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Noort Brabant