Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Bretonse gehaktschnitzel met een Franse salade
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3½
eetlepel(s)
bak & braad vloeibaar
▢
4
bretonse gehaktschnitzels
▢
1
zak
veldslamix à 200 g
▢
1
zak
rucola à 75 g
▢
1
rode ui
in dunne ringen
▢
350
g
cocktailtomaten
in partjes
▢
2
potjes
knoflook-bieslook dressing à 90 g
▢
50
g
gemengde olijven
Instructies
Verhit de bak en braad in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gehaktschnitzels bruin en gaar.
Verdeel intussen de beide slasoorten over 4 borden.
Leg de uiringen en de tomaat erop.
Strooi de olijven erover en druppel de dressing erover.
Serveer de salade met de gehaktschnitzel.
Lekker met Bourgondische golfjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Huiswijn rood, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
Land van herkomst
Frankrijk