Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccoli-Blauwe Kaas Pizza met Tofu Reepjes
Porties:
4
personen
inclusief rijstijd pizzadeeg
2
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Voor de pizzabodem:
▢
550
g
harde bloem
▢
300
ml
water
▢
20
ml
olijfolie
▢
1
zakje
gist
▢
1
tl
zout
Voor de topping:
▢
1
blik
tomaten
▢
1
ui
▢
1
teen
knoflook
▢
1
tl
gedroogde oregano
▢
Alpro® Soya Bakken & Braden
▢
1
stronk broccoli
▢
150
g
blauwe kaas
▢
2
pakken Alpro® Soya Reepjes
Instructies
Meng de ingrediënten voor het pizzadeeg en kneed dit gedurende 5 minuten grondig door elkaar.
Laat het deeg 1½ uur rijzen.
Je kunt ook kant-en-klare pizzabodems gebruiken.
Verwarm de oven voor op 250°C.
Snipper de ui en knoflook, en fruit ze in een pan met Alpro® Soya Bakken & Braden tot ze glazig zijn.
Voeg de tomaten en oregano toe, en laat dit 20 minuten sudderen op een laag vuur.
Blancheer de broccoli gedurende 3 minuten in kokend water.
Verdeel het deeg in 4 delen en rol het uit.
Bestrijk elke bodem met een beetje van de tomatensaus.
Leg vervolgens de Alpro® Soya Reepjes, broccoli en blauwe kaas op de pizza's.
Bak de pizza’s 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden
Calories:
600
kcal
|
koolhydraten:
80
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
2
g
|
Sugar:
8
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pizza
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch