Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccolitaart 5
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
vergiet
springvorm (Ø24 cm)
Ingrediënten
▢
500
g
broccoli
in kleine roosjes
▢
zout
▢
5
plakjes
bladerdeeg
diepvries, ontdooid
▢
boter
om in te vetten
▢
1
eetlepel
paneermeel
▢
150
g
salami
in reepjes
▢
300
gram
maïs
blik / uitgelekt
▢
3
ei
▢
1
deciliter
room culinair
▢
peper
▢
125
g
belegen kaas
geraspt
Instructies
Verwarm de oven voor op 225ºC.
Blancheer de broccoli 3 minuten in kokend water met zout.
Spoel in een vergiet koud af.
Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar.
Rol uit tot een ronde lap (Ø 32 cm).
Bekleed een ingevette springvorm (Ø24 cm) met het deeg.
Strooi het paneermeel over de bodem.
Schep de broccoli met de salami en de maïs door elkaar.
Klop de eieren met de room culinair en peper en zout naar smaak los.
Schep de kaas erdoor.
Schenk het over het broccolimengsel.
Bak de taart in ± 25 minuten lichtbruin en gaar.
Laat de taart ± 10 minuten rusten en snij hem dan in punten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hartige taart
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch