Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broodje gezond 2
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
ei snijdertje
Ingrediënten
▢
1
plak
boerenkaas
20+, ca. 50 g,
▢
2
stukken bruin stokbrood á ca. 20 cm
▢
4
eetlepel(s)
wortelselderijsalade
AH,
▢
2
plakjes
geroosterde achterham
▢
4
blaadjes
lollo biondo
groene krulsla
Instructies
Kaas in reepjes snijden.
Stokbrood opensnijden.
Over helften wortelselderijsalade verdelen.
Geroosterde achterham dubbelvouwen en op onderkanten van stokbrood leggen.
Blaadjes lollo biondo wassen, in stukken scheuren, uitslaan en op ham leggen.
Hierop reepjes kaas leggen.
Bovenkanten van stokbrood erop leggen.
Voedingswaarden
Calories:
305
kcal
|
koolhydraten:
38
g
|
Protein:
19
g
|
Vet:
9
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch