Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broodje rauwe ham en rookkaas
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
2
eieren
▢
zout
▢
versgemalen peper
▢
1
kropje
little gem
sla
▢
½
bosje
radijsjes
▢
2
Tasty Tom tomaten
▢
4
Italiaanse bollen
▢
4
eetlepels
olijfmayonaise
▢
4
plakken
rauwe ham
ronde plakken
▢
4
plakken
rookkaas
Instructies
Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten schrikken.
Afgekoelde eieren pellen, (met eisnijdertje) in plakken snijden en bestrooien met zout en peper.
Intussen blad van kropje little gem loshalen.
Radijs schoonmaken en in plakjes snijden.
Tomaten in dunne plakken snijden.
Kapjes van Italiaanse bollen afsnijden, broodkruim met vingers uit bol plukken.
Elke uitgeholde broodbol met bolle kant van lepel insmeren met eetlepel olijfmayonaise.
Bollen achtereenvolgens vullen met laagje sla, ham, kaas, tomaat, ei en radijs. Vulling stevig aandrukken, kapje weer op broodje zetten.
Bollen strak inpakken in folie en (gekoeld) meenemen voor onderweg.
Voedingswaarden
Calories:
485
kcal
|
koolhydraten:
42
g
|
Protein:
19
g
|
Vet:
25
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
/
Varkensvlees
Jaargetijde:
Snel te maken