Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Brownies 2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
Voor de ganache:
▢
50
Slagroom
▢
15
gram
Honing
▢
90
gram
Melkchocolade
▢
10
gram
boter
Benodigheden voor de brownies:
▢
200
gram
boter
▢
200
gram
Fondantchocolade
▢
4
Eidooiers
▢
200
gram
Casonade suiker
▢
100
gram
Gezeefde bloem
▢
4
Eiwitten
▢
Eventueel noten naar keuze
▢
1
Bakvorm van 20 bij 30 cm
Instructions
Werkwijze Ganache:
kook de slagroom met de honing en giet dit op de stukjes chocolade.
Roer goed door tot een gladde saus. Voeg de boter toe en roer door.
Bewaar de ganache in de koelkast.
Werkwijze Brownies:
Smelt de boter samen met de chocolade au bain marie of in de microgolf.
Klop de eidooiers samen met de casonade suiker tot een luchtige massa en meng deze met de chocolade.
Spatel de gezeefde bloem onder het beslag.
Klop de eiwitten schuimig en meng deze onder het beslag. Vet de bakplaat in en doe hierin het beslag.
Bak de brownies gaar in ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven van 175 °.
Haal de koek uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Snij de brownies uit de koek. Roer de ganache door en doe deze in een spuitzak.
Zet op elke brownie een dopje ganache en steek er eventueel een noot in.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cupcakes / Muffins