Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bruine Bonen met Gehakt
Porties:
4
Stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
pan
Ingrediënten
▢
500
g
gehakt naar keuze
rund of half-om-half
▢
2
blikken
bruine bonen
à 400 g, afgespoeld en uitgelekt
▢
1
blikje
mais
à 200 g, uitgelekt
▢
200
g
doperwten
diepvries of vers
▢
2
teentjes
knoflook
fijngehakt
▢
1
ui
fijngesnipperd
▢
Zout naar smaak
▢
Paprikapoeder naar smaak
▢
Bakboter
Instructies
Verwarm een beetje bakboter in een koekenpan.
Bak hierin de fijngehakte knoflook en ui tot ze lichtbruin zijn.
Voeg naar smaak zout en paprikapoeder toe.
Voeg het gehakt toe aan het mengsel van knoflook en ui.
Bak het gehakt rul en bruin.
Verhit een andere pan.
Voeg de bruine bonen, mais en doperwten toe.
Voeg het gehaktmengsel (ui/knoflook/gehakt) toe aan de bonen, mais en doperwten en verwarm het geheel goed door.
Notities / Tips / Wijnadvies
serveren met augurk.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
20
g
|
Sugar:
12
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland