Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Bruine bonensoep met worst van Allerhande
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
zak
boerensoepgroenten
350 g
▢
½
zakje
selderij
à 50 g verse
▢
1
blik
bruine bonen
850 g
▢
2
groentebouillontabletten
▢
1
runderrookworst
(250 g)
▢
4
bruine bolletjes
Instructies
In soeppan olie verhitten en soepgroente ca. 3 minuten fruiten.
Selderij fijn snijden.
Selderij, inhoud van blik bruine bonen, bouillontabletten en 700 ml water toevoegen en aan de kook brengen.
Soep ca. 5 minuten laten koken.
Helft van soep uit pan scheppen en pureren.Gepureerde soep terug in pan schenken.
Worst in plakjes snijden en ca. 2 minuten in soep verwarmen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met bolletjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Soep
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland