Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Burgers met puree van knolselderij en spitskool
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
knolselderij
in grove blokjes
▢
1
pakje
Alpro® Soya Cuisine
▢
1
ui
fijngesnipperd
▢
1
spitskool
in reepjes
▢
4
Alpro® Soya Burgers mild
▢
Peper & zout
▢
Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
Kook de grove blokjes knolselderij in kokend water met een snufje zout gedurende 15 minuten, tot ze gaar zijn.
Laat de knolselderij uitlekken in een vergiet.
Pureer de gekookte knolselderij met een staafmixer en voeg wat Alpro Cuisine toe voor een romige puree.
Verwarm een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in een pan en bak de fijngesnipperde ui op laag vuur gedurende 5 minuten tot deze glazig is.
Voeg de reepjes spitskool en een half glas water toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Laat afgedekt gedurende 10 minuten smoren.
Verwarm nog een beetje Alpro® Soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® Soya Burgers gedurende 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de Alpro® Soya Burgers met de romige knolselderijpuree en de gesmoorde spitskool.
Voedingswaarden
Calories:
380
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
1.2
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch