Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Camenbert op de bbqmet kruiden geserveerd met Breydelspekjes en gefrituurde ui
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Barbecue
Ingredients
▢
camembert
in Houten doosje
▢
100
g
Breydelspek
in stukjes
▢
peper
▢
Takje
rozemarijn
of andere kruiden vb dragon, tijm, ...
▢
zout
Instructions
Dit gerecht wordt best klaargemaakt als het vuur van de BBQ niet meer gloedheet is.
Indien het vuur nog te heet is, kan er best eerst een vel aluminiumpapier op de rooster gelegd worden.
Haal de camembert uit het doosje en verwijder het papier rond de kaas.
Plaats de kaas terug in het doosje, maak een inkeping in de bovenkant van de kaas en steek er een takje rozemarijn (of andere kruidein..
Laat de kaas smelten op de bbq voor ongeveer 20 minuten.
Ondertussen bak je het Breydelspek aan.
Serveer de kaas samen met het spek en eventueel een stuk stokbrood – een heerlijke combinati
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip:
Eventueel kan u er gefrituurde uitjes bij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Kaas
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
België