Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Carpaccio met rucola
AllerHande oktober 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
25
g
pijnboompitten
▢
1
eetlepel(s)
balsamicoazijn
▢
5
eetlepel(s)
olijfolie
extra vierge
▢
zout
▢
zwarte peper
versgemalen
▢
2
bakjes rucola
à 30 g
▢
400
g
carpaccio
vleeswaren
Instructies
In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren.
Op bordje laten afkoelen.
In kommetje azijn en olie tot dressing kloppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Rucola in grove stukken snijden.
In kom rucola en 1 eetlepel dressing door elkaar scheppen.
Carpaccio op vier borden uitspreiden.
Zout en peper erboven malen.
Besprenkelen met dressing.
Pijnboompitten erover strooien en rucola in midden erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië