Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Carpaccio van lamsrollade
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
200
gr
lamsrollade
op kamertemperatuur
▢
zout
peper
▢
1
zakje
waterkers
75 gr
▢
1
bakje
kerstomaatjes
Instructies
Verwarm de oven voor op 220°C.
Wrijf de rollade in met zout en peper en braad hem In het midden van de oven in ± 20 minuten rosé.
Laat het vlees in aluminiumfolie verpakt 10 minuten rusten.
Pluk van de waterkers de steeltjes af.
Vlees in flinterdunne plakken snijden en op borden schikken.
Garneren met waterkers en kerstomaatjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië