Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Carpatio van zalm met sesamzaad
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koelkast
Ingrediënten
▢
200
g
zalm
▢
100
g
taugé
▢
100
g
courgettes in reepjes
▢
citroensap
▢
2
eetlepel(s)
sesamolie
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
peper
▢
zout
Instructies
Taugé en courgettes mengen.
Hierdoor de dressing van citroensap, sesamolie en zonnenbloemolie.
Op smaak maken met peper en zout.
Zalm op plastic uitleggen en bestrooien met sesamzaadjes.
Hierop de groentes leggen en het geheel strak oprollen.
In koelkast een ½ uur op laten stijven.
Snijden in plakken van ± 2½ cm.
Notities / Tips / Wijnadvies
Kan eventueel op een stukje stokbrood geserveerd worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zalm