Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Carperinia
Filippijnse Soep met Sinaasappel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grote pan
Ingrediënten
▢
2
liter
kippenbouillon
▢
2
sinaasappels
in partjes
▢
Peper en zout naar smaak
▢
150
gram
champignons
voorgekookt
▢
100
gram
gekookte Thaise rijst
▢
Lavasblaadjes naar smaak
gehakt
▢
1
snufje
cayennepeper
▢
2
lente-uitjes
gesnipperd
▢
3
eetlepels
witte wijnazijn
Instructies
Breng de kippenbouillon aan de kook in een grote pan.
Roer de sinaasappelpartjes, voorgekookte champignons, gekookte Thaise rijst en gehakte lavas door de kokende bouillon.
Breng de soep op smaak met peper, zout, cayennepeper en witte wijnazijn.
Roer de gesnipperde lente-uitjes door de soep.
Serveer de soep warm.
Notities / Tips / Wijnadvies
Opmerking:
Carperinia is een Filippijnse soep met een verfrissende twist door de toevoeging van sinaasappel. Geniet van deze smaakvolle en unieke soep!
Serveertip:
Serveer deze Carperinia-soep als voorgerecht met een stukje vers brood of knapperige crackers.
Voedingswaarden
Calories:
120
kcal
|
koolhydraten:
18
g
|
Protein:
5
g
|
Vet:
2
g
|
Zout:
1.2
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Fillippijnen
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Tarwevrij