Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Casselerribrolletjes met Groenten en Ham-Kaassaus
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
ovenschaal
Ingrediënten
▢
3
stengels
bleekselderij
▢
300
gram
winterwortel
▢
3
bosuitjes
▢
2
eetlepels
vloeibare margarine
▢
12
plakjes
casselerrib
ongeveer 200 gram
▢
1
doosje
MAGGI Ham-Kaas Saus
▢
50
gram
Parmezaanse kaas
Instructies
Snijd de bleekselderij, winterwortel en bosuitjes in stukken van 5 cm en vervolgens in dunne reepjes.
Verhit de margarine in een koekenpan en roerbak de groenten in 2-3 minuten beetgaar.
Spreid de plakjes casselerrib uit en verdeel de groenten erover.
Rol de plakjes op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Bereid de MAGGI Ham-Kaas Saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk de saus over de rolletjes.
Strooi de Parmezaanse kaas erover en laat de schotel in een voorverwarmde oven van 200°C in 20 minuten goudbruin kleuren.
Serveer deze heerlijke casselerribrolletjes met gekookte aardappelen, rijst of pasta.
Smakelijk eten!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze casselerribrolletjes gaan goed samen met een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een fruitige witte wijn zoals een Chardonnay.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
22
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
28
g
|
Zout:
2.5
g
|
Sugar:
7
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees