Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Catalaans knoflookbrood met tomaat
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
5
eetlepel(s)
aromatische olijfolie
▢
4
teentjes
knoflook
geplette of uitgeperste
▢
4
boterhammen
van 2 cm dik van een grof rond brood een boerenbrood of een vloerbrood
▢
1
tomaat
Instructions
1 zeer rijpe, sappige tomaat, in tweeën gesneden
Vermeng in een kopje de olie met de knoflook.
Rooster het brood licht en strijk er met een kwastje de olie met knoflook over.
Wrijf het grondig in met de gesneden tomaat en rooster het dan nog even, zodat het knapperig is.
Dien het warm op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
Land van herkomst
Spanje