Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Champignonburrito’s met blauwe kaas
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakplaat
Bakpapier
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
traditioneel
▢
500
gram
champignons
in vieren
▢
200
ml
crême fraiche
▢
peper
▢
zout
▢
1
zak
Casa Fiesta soft taco’s
à 8 stuks
▢
150
g
blauwe kaas
bijv. Danish blue of roquefort
▢
75
gram
jonge bladsla
▢
3-4
eetlepel(s)
sladressing yoghurt
Instructies
Verhit de olie en bak de champignons 5 minuten.
Roer de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de champignonmengsel over de soft taco’s.
Snijd de kaas in dunne plakjes.
Leg de helft van de kaas op de vulling.
Klap de zijkanten over de vulling en rol de soft taco’s op tot een pakketje.
Leg de burrito’s met de naad naar beneden op de bakplaat en verdeel de rest van de kaas erover.
Bak de burrito’s ± 10 minuten in een voorverwarmde oven (200 C) tot de kaas licht gesmolten is.
Maak de sla aan met de dressing en geef bij de burrito’s.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Oracle Sauvignon Blanc, wit, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
Land van herkomst
Mexico
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch