Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignoncurry
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
bosuitjes
▢
500
gram
kastanjechampignons
▢
stukje
verse gemberwortel
▢
3
eetlepels
olie
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
theelepel
kerriepoeder
▢
1
theelepel
garam masala
▢
1 ½
dl
kokosmelk
blik
▢
zout
▢
citroensap
▢
verse
koriander
Instructies
Snijd de bosuitjes in ringetjes. Maak de champignons schoon en halveer ze.
Schil de gemberwortel en hak deze fijn.
Verhit de olie in een pan met dikke bodem.
Fruit de uiringetjes en gemberwortel even aan en pers de knoflook erboven uit.
Voeg de kerriepoeder en de champignons toe en bak alles ± 8 minuten.
Schep het mengsel af en toe om.
Voeg de garam masala en de kokosmelk toe en breng het gerecht aan de kook.
Breng de curry op smaak met zout en citroensap en strooi er gehakte verse koriander over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch