Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignons à l'escargot (champignons als escargots)
(champignons als escargots)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
16
grote
champignons
▢
2
sjalotjes
fijngehakt
▢
5
teentjes
knolfook
fijngehakt
▢
250
gram
boter
▢
1
bos(jes)
peterselie
fijngehakt
▢
zout
▢
peper
Instructies
Roer de boter zacht en meng de sjalot, knoflook en peterselie erdoor.
Breng op smaak met zout en peper.
Vet een ovenvaste schaal in met boter.
Borstel de champignins schoon en haal de stelen eraf.
Vul de champignons met kruidenboter en zet ze in de schaal.
Zet deze 30 minuten in een oven van 200 C.
Serveer meteen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch