Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Champignons in tomaten-knoflooksaus
AllerHande november 2000
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
gourmetpannetje
keukenpapier
schaal
Ingrediënten
▢
500
g
kleine champignons
▢
1
potje
groene olijven met piment
100 g
▢
1
pakje
gekruide tomatensaus (350 ml Sugo
▢
1
eetlepel(s)
knoflookpuree
potje
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
eetlepel(s)
paprikapoeder
▢
zout
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
Champignons schoonvegen met keukenpapier en overdoen in schaal.
Olijven afgieten en in plakjes snijden.
In schaal tomatensaus, paprikapoeder, knoflookpuree en olijven door elkaar scheppen.
In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en ca. 6-8 champignons rondom bruin bakken.
Ca. 3 à 4 eetlepels tomatensaus erdoor scheppen en geheel nog even zachtjes laten sudderen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Kindertip:
Vervang de olijven door ca. 100 g rozijnen en 3 eetlepels fijngehakte peterselie.
Laat eventueel de knoflook weg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Tapas
/
Warme hapjes
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch