Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignons in tomatensaus
Aller Hande 1997
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Ingrediënten
▢
1
bakje champignons fijn
500 gram,
▢
1
kleine
ui
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
eetlepel
olijfolie,
▢
½
deciliter
droge witte wijn
▢
11/2
theelepel
kruidenbouillonpoeder
▢
½
eetlepel
Italiaanse keukenkruiden
McCormick,
▢
½
deciliter
gezeefde tomaten
▢
versgemalen zwarte peper,
Instructies
Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden.
Ui pellen en fijnsnipperen.
In pan olie zachtjes verhitten.
Ui toevoegen.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Ui en knoflook ca. 1 minuut zachtjes bakken.
Champignons, wijn, bouillontablet en kruiden toevoegen en op hoog vuur in ca. 5 minuten zachtjes bakken.
Gezeefde tomaten erdoor roeren en alles nog ca. 2 minuten zachtjes laten doorkoken.
Op smaak brengen met peper.
Champignons laten afkoelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Warme hapjes
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch