Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignons met Italiaanse kruiden
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
knoflookpers
Zeef
Ingrediënten
▢
½
zakje
Italiaansekruidenmix
á 30 g,
▢
1
bakje champignons
250 g,
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie,
▢
1
theelepel
citroensap
▢
1
eetlepel(s)
droge witte wijn
▢
1
theelepel
kruidenbouillonpoeder
▢
versgemalen zwarte peper,
▢
1
teentje
knoflook
Instructies
In kopje kruidenmix fijnknippen.
Champignons schoonvegen met keukenpapier.
Champignons, kruidenmix, olie, citroensap, wijn en bouillonpoeder in pan doen.
Bestrooien met peper.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Geheel aan de kook brengen en in ca. 5 minuten zachtjes gaar koken.
In zeef laten afkoelen.
Champignons over twee bordjes verdelen
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met geroosterd brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch