Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
AllerHande maart 2003
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Oven
Ingrediënten
▢
2
meergranenpistolets (àfbakbrood
pak à 4 stuks
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
▢
200
g
kipfilet in blokjes
▢
½
zakje
panklare broccoli
à 300 g
▢
1
blikje
maïskorrels
150 g
▢
1
zak
verse champignonsoep
500 ml
▢
2
eetlepel(s)
fijne kruiden
diepvries, strooibusje
Instructies
Oven voorverwarmen op 225 °C.
Pistolets in 8-9 minuten afbakken.
In koekenpan olie verhitten.
Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken.
Broccoliroosjes zo nodig kleiner snijden.
Maïs afgieten.
In pan champignonsoep en broccoli verwarmen en zachtjes tegen de kook aan houden, tot broccoli beetgaar is.
Maïs en kruiden erdoor roeren en nog even meewarmen.
Kipblokjes en soep over twee grote kommen verdelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Kip
/
Soep
/
Voorgerechten