Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignonwraps met Provençaals Gekruide Runderreepjes
Porties:
4
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
magnetron
Ingrediënten
▢
2
bakjes
champignons à 250 g
schoongeveegd en in plakjes gesneden
▢
2
uien
gepeld en gesnipperd
▢
4
tomaten
in plakjes gesneden
▢
3
eetlepels
sladressing naturel
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
schaaltje
Provençaals gekruide runderreepjes
ca. 300 g
▢
1
bakje
verse roomkaas met kruiden
125 g
▢
4
wrap tortilla's
280 g
Instructies
Meng de plakjes tomaat met de sladressing en zet opzij.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de runderreepjes gedurende 3 minuten.
Voeg de gesnipperde ui en champignonplakjes toe en bak nog eens 5 minuten.
Roer de verse roomkaas met kruiden door het champignonmengsel en verwarm nog 1 minuut.
Verwarm de wraps volgens de instructies in de magnetron.
Vul elke wrap met een portie van het champignonmengsel.
Serveer de wraps met de tomatensalade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn, zoals een Pinot Noir, past goed bij de champignonwraps en de Provençaals gekruide runderreepjes.
Voedingswaarden
Calories:
520
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
30
g
|
Zout:
2.5
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Wraps
Land van herkomst
Internationaal