Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chili sin carne van V-Day
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui gesnipperd
▢
1
teentje
knoflook fijngehakt
▢
1
rode paprika in stukjes
▢
1
winterwortel grof geraspt
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
klein blikje
tomatenpuree
▢
chilipoeder naar smaak
▢
1
groot blik kidney of bruine bonen
▢
300
g
Mexicaanse groenten voorgesneden of uit blik of diepvries
▢
ca. 1 dl groentebouillon
▢
zout
▢
peper
▢
50
g
geraspte oude kaas
Instructies
Verhit de olie in een braadpan en fruit daarin ui, knoflkook, paprika en wortel enkele minuten aan.
Voeg tomatenpuree en chilipoeder toe en bak al omscheppend 2 minuten.
Spoel de bonen en Mexicaanse groenten af onder de kraan en voeg toe aan de tomatenpuree en groenten.
Voeg daarna een hoeveelheid bouillon toe zodat het nog een stevig geheel blijft.
Laat een kwartier doorwarmen en roer af en toe.
Dien het gerecht op en bestrooi het met geraspte kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Land van herkomst
Mexico
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch